AKTUELNO

Nije mu ostala dužna.

Darko Tanasijević postavio je sledeće pitanje Edisu Fetiću da li je prikrivao da mu je zapravo smetalo što je otkriveno da je Dragana Mitar imala aferu sa Mikišom, bivšim dečkom Sandre Afrike.

Neke stvari je normlano da mi zasmetaju, mi tad nismo bili zajedno. Meni ne smeta, ali je to loše - naveo je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se posvađali na krv i nož, ja sam otišla na letovanje, on je otišao u akva park sa porodicom - rekla je Dragana.
Ja ako mogu da pređem, mogu. To mi je zasmetalo u momentu, ali sam prešao. Ako želim da je povredim, povrediću je tako što ću da joj prebacim. Ona je letos bila sa dvojicom, nisam je ni pitao - naveo je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa kim god sednem da popijem kafu, mene povezuju. Sedela sam i sa Borom... Živim sa tim da me povezuju sa svakim sa kim sednem. Moje leto je moja stvar, nisam u rijalitiju bila. Ja svoje postupke ne opravdavam. Mi nikad nisamo bili zajedno jer smo čitav naš odnos mi bili u braku, nemamo ni datum. Mi smo zajedno, onda on ode kući svojoj ženi, ja svom mužu, sve je zamršeno i zakomplikovano, najbolje bi bilo da smo se oboje razveli, ali život je hteo drugačije. Ne može da se odredi ni kad smo počeli, on letovao sa ženom, ja sa mužem, a mi smo kao zajedno. Mi se razdvojimo, pa se on vrati ženi, ja mužu, on je bio oženjen, kako neko može da prevari oženjenog čoveka - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'