AKTUELNO

Nema kraja njihovim svađama.

Mensur Ajdarpašić je nakon svađa sa Minom Vrbaški predložio ovoj ukućanki da se pomire i odu zajedno na žurku. Ona je to odbijala, a Mensur je zatim legao u krevet. Nakon toga, Mina je otišla na žurku i posle nekoliko minuta se vratila u kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je to sazano Mensur, pa su se njih dvoje opet posvađali u spavaćoj sobi. I dok se Mina protivila Mensurovom odlasku na žurku, Ajdarpašić je nije poslušao već je otišao u kazino kako bi se provodio.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ni on se nije tamo zadržao dugo, već se vratio u Belu kuću i nastavio da se svađa sa Minom.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvoli, sedi pričaj, šta je problem? Onda me ostavi na miru. Ne teram inat, sada više nisam tvoja stvar. Ja sam te pitao da se pomirimo, ti nećeš. Jesam te pitao da se pomirimo i da idemo zajedno na žurku, ti nisi htela. Šta ti to znači? Mučimo se kako god okreneš. Ja tebe danas, ti mene sad. Ne mogu ja, druže... Ja bih ti sve oprostio, osim prevare - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta dobijam? Da li imam nešto lepo? Hajde šta imam lepo kada se pomirim sa tobom? Ja sebe više ne vidim sa tobom, napolju, zbog ovih stvari. Ti moraš da vidiš nas napolju. Meni si se već zgadio - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću to da slušam. Zadrži to za sebe - rekao je Mensur, posle čega je počeo da urla na Minu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'