AKTUELNO

Ispričao sve!

Drama između Branislava Radonića Brendona i Nikole Orozovića nastavila se u hotelu ,,Zadruga". Naime, Brendon je odlučio da Orozovića stavi za omiljenu ličnost, što su mnogi pozdravili gromoglasnim aplauzom, budući da ih prati priča da između njih dvojice postoje ljubavne varnice.

Foto: TV Pink Printscreen

TI izabereš omiljenog, ko ti je neomiljeni - upitao je Orozović.
Žao mi je, ali ti meni jesi omiljeni - rekao je Brendon.
Pored Marka Miljkovića? Po čemu ja mogu da ti budem najdraži? - upitao je Orozović.
Ja sam došao u rijaliti sa idejom da upoznam lika koji je nosio kapu Deda Mraza - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam samo ja nosio kapu. Brendone, zar to nije normalno da za Novu godinu ljude nose tu kapu? Ti si nosio da bi mene provocirao - uzvratio je Nikola.
Da ti objasnim, ja sam video lika na TV-u sa kapom, a onda su mi fanovi poslali da u rijalitiju ima lik koji se ponaša kao ja. I ja pregledam sve, i vidim kako izgledaš i sve to. Tvoji snimci mi nikada nisu izlazili, ja Zadrugu pratio na Jutjubu. Ja sam bio u fazonu da ne ličiš na mene, ali si u to vreme bio nešto napadnut za stolom i ti si stajao za stolom u gardu, ja sam pomislio da možda pokušavaš da me kopiraš, a možda i ne i to je sve što sam ja zapazio da ima neke sličnosti sa mojim ponašanjem. Ja sam u studiju rekao da postoji neki Rozović, nisam znao ni kako se zoveš, Iva te je prozvala da si loša kopija mene. Ja sam došao u rijaliti, upoznao sam se sa svima i odlazim do svog mesta, gde si ti sedeo, to je moje mesto od prošle godine i očekujem da tebe vidim. Onda sam ja došao u izolaciju da se pozdravim sa tobom, a ti nisi ni izgledao onako kako si izgledao na TV-u. Ja sam tebe izučavao dva dana, da vidim da li hoćeš da budeš kao ja ili si moj fan, ali je sve to palo u vodu. Ja sam shvatio da si ti potpuno drugačiji profil osobe od svih rijaliti likova koje sam ja upoznao. Sećam se naših razgovora kada si ti rekao da me poštuješ, da znaš otprilike šta pričaju za mene, za šta me prozivaju, da je tebi to nebitno, da ti mene poštuješ, nebitno šta sam i ko sam, ti si meni u tih dva, tri dana ukazao određenu vrstu poštovanja. Ja sam mislio da ću imati konflikt sa tobom, jer sam mislio da si moj klon i ja sam se tu razoružao i hteo sam da te raštelujem. I ti si se ponašao vrlo prijateljski prema meni, gde sam ja stvarno pomislio svaka čast, ispričao si mi i za sebe. Ja sam tebe zgotivio kao strukturu ličnosti i shvatio da si posle svega dobar i neiskvaren lik, koji je malo zalutao ovde. I dalje ne mislim ništa loše, niti ću ja išta loše reći za tebe. Onda smo se družili, pomagao si mi oko hrane, meni to znači, onda je usledio tvoj odlazak kući, a meni je to bilo bezveze, jer sam želeo da ostaneš, procenio sam te kao normalnu osobu i onda sam otišao do Drveta... - ispričao je Brendon.

Potom je Orozović prekinuo Brendona i uporedio ga sa Majom Marinković, da je isto počeo da se ponaša prema njemu, kao što je i ona to radila i radi sada.

Foto: TV Pink Printscreen

U videio-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'