AKTUELNO

Ovo su mnogi želeli da čuju!

Učesnici treće sezone rijaliti programa "Zadruga" Anabela Atijas i Gagi Đogani progovorili su o ponovnom okupljanju grupe "Fanki G", koju su bivši supružnici osnovali devedesetih godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ideja je bila Lunina da se mi ponovo spojimo i budemo ponovo "Fanki G", Luna je trebalo da uđe u "Zadrugu 2". Sve je bilo u najboljem redu, snimili smo pesmu, spot... Kada je Luna u "Zadrugu" situacija se promenila munjevitom brzinom, Andrej je bio protivnik toga, rekao je da mu Anabela nije prenela za grupu, gledao sam da Lunu izbegnem iz te priče. Objasnio sam mu da smo dali već novac, ali i pristao da prekinem saradnju ukoliko njenu to smeta. S obzirom na to da smo imali veliku pauzu, imali smo planove da snimimo još nekoliko spotova, računao sam od 4. meseca da krenemo da radimo. To se preseklo kada je Luna ušla u "Zadrugu", bio sam preokupiran Lunom, uglavnom mi je Andrej objasnio da od toga nema ništa. 80% svađa koje su se među njima dešavale bile su vezane za mene, Anabela mi je lično rekla. Oni imaju problem, ne ja - rekao je Gagi.
Opet kažem da neću Lunu da uvlačim, na Andrejev nagovor ja sam se pomirila sa Gagijem. Naš prvi nastup, Gagi je tražio cenu koja je bila neprihvatljiva za taj klub, na sastanku sa gazdom rekla sam da ću ja da pevam za manje pare, ja sam dala novac gazdi da da Gagiju, da bi on mislio da je dobio cenu koju je tražio, to mu nikada nisam rekla, može Luna da potvrdi. Ja sam taj nastup odradila za dzabe, pa sam savetovala Gagija da taj novac vrati Andreju, jer mu je dugovao - objasnila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta:

Autor: S.Š.

#Zadruga

'