AKTUELNO

Svi ostali u šoku.

Voditelj Milan Milošević je najavio i naredni klip, a na njemu je prikazana situacija iz kupatila u kojoj su glavni akteri bili Gagi Đogani i Ermina Pašović. Njih dvoje su pričali o svojim s*ksualnim fantazijama, te nisu skidali osmeh tokom razgovora.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila samo zaj*bancija, laprdanje na osnovu onog filma. "Pedeset nijansi sive" Nemam kod kuće sobu za s*ks. Imam bičeve, pošto sam pre jahala konja. To je bilo zezanje, ali dobro, ok - rekla je Ermina.
Ovo su momenti kad se Ermina i ja sprdamo, nastavićemo ovako da se zezamo. Napravićemo nas dvoje neki termin, ovo-ono, bićete obavešteni. Nas dvoje smo koliko već zajedno? Šalimo se, ja volim kad je opuštena. Volim je u elementu, makar bilo malo i ovako degutantno - naveo je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Radi se o šali, oni su ušli, ja sam dao komentar da ne radi kamera. S*ksualne teme između njih dvoje, ništa strašno, šala je. Nisam video u tom razgovor da pršti hemija, ali u nekim situacijama se zapitam. Kod tih nekih rasprava može da se vidi. Njemu je interesantno da je zeza, ona se lako primi, ali ne mogu da tvrdim sto posto, ali nešto ima. Ne verujem da bi Gagi dozvolio da imaju s*ks, ali verovatno im emocije nisu sazrele da krenu u taj korak. Ne verujem ni da bi Ermina sebi dozvolila da ima s*ks u rijalitiju. Ne verujem da ona ima sobu, ali mašta radi svašta - naveo je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ćemo ostati prijatlji do kraja, na početku je bila hemija, ali do kraja neće ništa biti, uvek ću naše stvari preokrenuti u zaj*banciju nego da se svađamo ovde - naveo je Gagi.
Ne koristim pomagala, ne još ali možda počnem, kad izađem ovde možda će biti potrebno. Volela bih da vežem Gagija - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kuku meni - naveo je Đogani.
Ja stojim iza toga da između tate i Ermine postoji hemija videćete da sam bila u pravu - navela je Luna.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'