AKTUELNO

Sve oči uprte u Filipa i Ivu.

U emisiji "Gledanje klipova" emitovan je klip u kojem se Iva Grgurić poverila Maji Marinković da i dalje oseća da nije raščistila sa prošlošću, zbog čega se povela detaljna diskusija za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam generalno to Filipu rekla, on je upućen u to. Ja vodim bitku iz dana u dan, zaljubila sam se u Filipa nenormalno, ali uhvati me taj neki šamar realnosti, kada samo pomislim šta me čeka, ta naša udaljenost napolju, on u Beogradu, ja u Zagrebu. Znam da veza koja funkcioniše na daljinu ne može da opstane. Sigurna sam da ćemo nastaviti vezu napolju, ali sam zabrinuta kako će to da funkcioniše. S obzirom na to da često spominjete mog bivšeg, ja ću uvek da imam emocije prema njemu, bili smo tri i po godine u vezi. Mi imamo neraščišćene račune napolju, Filip je u sve to upućen - rekla je Iva.
Rekla mi je sve, ali nije spomenula tu emotivnu konfuziju. Nemoj da me lažeš, slobodno mi reci sve. Najbitnije je poverenje u vezi. Ja imam poverenja u Ivu, ali ona mora da obrati pažnju na reči koje izgovara, ja verujem da ona ne razmišlja o tome kako će to da zvuči, verujem da je to jer je prvi put u rijalitiju. Ne sviđa mi se samo što ispadam paćenik - objasnio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne poznajem ga lično, ali znam da je bio u vezi sa Andrejevom bliskom prijateljicom. Iskreno, postoji sličnost između Filipa i Ivinog bivšeg, samo je stariji - objasnila je Anabela, koja je potvrdila da poznaje Ivinog bivšeg dečka Marinka.
Da se razumemo, nisam ja sa Filipom jer me podseća na Marinka, već zbog njegovih karakteristika, njih dvojica su karakterno potpuno različiti. On je napolju već krenuo sa novom vezom - istakla je Grgurićeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'