AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Voditelj Milan Milošević najavio je i naredni snimak, a na njemu je prikazana rasprava zbog toga što su Janjuš, Stefan Karić i Luka Belić sakrili sudove. Tom prilikom je Mima Živković pričala sve najgore za Luku Belića, te je istakla da je homos*ksualac, prikriveni agresivac i nasilnik.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče mi je Mima rekla da sam njen tip, htela je da pijemo kafu, a posle kaže da sam p*der. Nismo jeli dva dana Janjuš, Stefan i ja, išli smo u kupovinu zadnji, nije bilo ni brašna ni hleba, pa smo odlučili da pokupimo sve plehove. Ona je uletela u pab, napala je prvo Stefana, pa mene, ja sam hteo da je sklonim, onda je počela da psuje sve, to nije prijatno, nikome nisam ništa psovao. Nisam joj se uneo u facu nego je ona dolazila prema meni - naveo je Luka.
Meni on totalno neartikulisano priča. Stefan me je iznervirao, prethodno veče sam ga pohvalila kako je džentlmen. Bila sam uzbuđena jer sam mislila da idem kući. Mene može da iznervira samo osoba koju vrednujem. Šutnula sam ne znam šta, Stefan je bio grub prema meni, ja sam ga opsovala, onda je došao ovaj iz Amerike, on mi se uneo u facu, gledala sam ga u oči i videla sam da je agresivac. Mislim da mu fali neka daska u glavi, mislim da mrzi žene, ide samo za Karićem. Nemoguće je da muškarci ne daju pleh da jedu drugarice njegove - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je problem Miona, uvek je Mimi problem Miona. On je ušao ovde kao pravi džentlmen - naveo je Lepi Mića.
Ja treba da imam na šta da budem ljubomorna, nemam na šta. On nije normalan, rekao mi je: "Stavim te na k". Ne zna finiji način. Nije uhvatio Jelenu za ruku. Izgleda kao da ženu nije pipnuo. Čudni su mi muškarci ovde, definitivno ima dečko problem. Da ih bijem ovde, nisam taj tip, moram rečima. Dođe mi žuta minuta, dođe onda ovde takva muškarčina i sakrije tepsiju - rekla je Živkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da mnoge ovde bolim. Pozdrav za mog oca, hvala mu što imam sve na svetu, volim ga najviše na svetu. Ona je počela da mafija, da šutira, da mi psuje majku - rekao je Karić.
Nisam ja kriva što ti nisi muškarac. Ti si nula muškarac, ja sam za tebe muškarčina, mama, rodila si muškarčinu - rekla je Mima Luki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'