AKTUELNO

Nikad kraja njihovim problemima.

Sledeći klip koji je najavio voditelj Milan Milošević bio je svađa Mensura Ajdarpašića i Mine Vrbaški. Oni su se raspravljali zbog igrice, a onda je Mensur počeo da prebacuje svojoj devojci zbog provokativnog ponašanja, te je spomenuo i bogate večere i sponzoruše.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam komentar, nemam više šta da komentarišem - rekla je Mina.
Prvo sam je pet, šest puta budio da je ne bi kažnjavali, onda je došlo pismo za te pesme, ona je rekla da joj se ne igra. Postoji mogućnost da joj se to ne igra sa mnom. Nije problem, ali posle dođe i pita me: "Hoćeš da igramo". Ne treba da me pitaš, to se ne pita, mi učestvujemo. Ona se posle naljutila što ja neću, a ona je meni ubila volju, ja sam već tokom pisma razmišljao koju ću pesmu - rekao je Mensur.
On je rekao danas da ja nisam iskreno zaljubljena. On meni ne veruje ni kad se kunem, tako da nemam šta da objašnjavam - istakla je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

90% veza propalo je zbog zadatka. Svi su popucali zbog pesama, to su ozbiljno shvatili kad su čuli da moraju da prijave pesme, mislili su da će da im uzmu honorar, pa su se uplašili. Oni nemaju ni omiljenu pesmu, a u vezi su, poklapaju se, ali toliko o tome koliko se poznaju. Kad su skontali da mogu da dobiju po honoraru, vrlo brzo se ljubav vratila. Kakva crna ljubav, ovde zamlaćuju gledaoce. Ima par ljudi koji se gotive, i u tim vezama postoji po jedna osoba koja voli drugu... Veće ljubavi ima među ovima koji nisu u vezi. Sve je jednostrana ljubav. Kad su osetili honorare onda je opet počela da cveta ljubav - rekao je Marko Đedović.

Zatim je voditelj upitao i ostale parove koju bi oni pesmu izabrali u zadatku.

Edo i ja imamo dve pesme "Deset mlađa" i "Prejako", inače smo sa tim koncertom Saše Matića počeli, a ova druga pesma, ja sam deset godina mlađa od njega - navela je Dragana Mitar.
Naša bi bila "Hajde onda ništa da ne budemo" - rekla je Tara, a Mateja je dobacio: "Ne voliš je znam, samo joj se svetiš".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'