AKTUELNO

Haos za crnim solom!

Ivana Krunić i Bane Čolak posvađali su se u toku dana, jer Krunićeva nije želela da odradi zadatak sa njim, što je Bane, kako tvrdi, shvatio kao poniženje.

Foto: TV Pink Printscreen

Njeno pitanje nakon današnjeg pisma, kada me je pitala da li mora, me je mnogo uvredilo, više to ne želim da trpim. Nakon naše današnje svađe rekli su mi da je igrala i smejala se na rođendanu, kao da se nije desilo ništa. Meni to govori da se kod nje nešto gasi, da se hladi, ja ne mogu tako da se ponašam, uvek kada se posvađamo, ja sam sk*njan celi dan. Ovo danas nije dokaz ljubavi, ali jeste ona meni pokazala ljubav na mnogo drugih načina, samim tim što je prešla preko reči roditelja, danas me je uvredilo njeno pitanje i to je to - rekao je Bane.
Ja sam danas nekako brzopleto odreagovala, sve ono što sam rekla u klipu stoji. Ovde se neke stvari koje meni nisu bitne uzimaju za ozbiljno, ja sam njemu svih ovih meseci pokazala svoju ljubav. Jednostavno, mislim da je ovo jedna od naših bezazlenih svađa, zbog toga joj nisam pridavala mnogo značaja - rekla je ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivao sam da ćeš doći i da ćeš mi se bar izviniti, ali i da ćeš napraviti ustupak, kada sam ja u pitanju - istakao je Čolak.
Pa jesam, prijavila sam pesmu "Idemo anđele", to je inače naša pesma, ti si mi je posvetio, ja ni ne znam čitavu pesmu kako ide u potpunosti - dodala je Krunićeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'