AKTUELNO

Pokušale da se izvade!

Učesnice rijaliti programa "Zadruga 3" Ivana Šopić i Jelena Pešić ogovarale su Luku Belića u klipu, koji je emitovan u emisiji "Gledanje snimaka", a onda su se nakon istog pravdale svim silama.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nemam ovde kome ništa da zameram, iskreno, ja nisam ni razumeo šta su nih dve govorile - prokomentarisao je kratko Luka.
Nisam zaista ništa loše mislila, imam utisak da Mića ovu situaciju pumpa. Potrefilo se kada sam izašla iz kuće - Luka, izlazim iz wc-a - Luka, pa smo prokomentarisale da ga svuda ima, ali zaista smo se našalile i ne mislimo ništa loše, naprotiv - tvrdila je Jelena.
Mogu samo da kažem da ni u jednom trenutku nismo ništa loše rekle niti mislile o Luki, on je izuzetno prijatan i fin dečko, Mislim da bi trebalo u ovom klipu akcenat da bude na Mićino huškanje - prokomentarisala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da se sada Jelena vraća svom starom zanatu, brizi o ostalim zadrugarima. Ovaj klip govori da je Jeleni i te kako bitan Marko Miljković, jer joj je Luka predmet sprdnje - rekao je Lepi Mića.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'