AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Milica Kemez i Bora Santana posvađali su se zbog pesme koju bi trebalo zajedno da izvedu. Međutim, ova rasprava je prerasla u nešto mnogo ozbiljnije. Oni su pričali o svojim intimnim odnosima, a Milica je čak udarila i na Borinu s*ksualnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti bi voleo da me voliš, ali ne voliš ni sebe. Hoćeš da me sprdaš sa tim: "Kilo gore, kilo dole". Kako bi bilo tebi da komentarišem nešto na osnovu fizičkog izgleda. Meni govori da nije došao da se ženi. Iskalio je bes na mene jer ne zna gde će da živi. S tobom ne bih preživela pet dana - pričala je Milica.
Sa tim ponašanjem ne bi - dobacio je Santana.
Ne, nego zbog tebe ne bih, prvo bi izlazio sa k*rvetinama, onda bi svirao tu tvoju harmoniku, jedva čekaš da izađeš odavde da pobegneš od mene. Reci ko si i šta si... Ljudi ne shvataju nas ozbiljno. On je prikrivena p*derčina - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam koga je j*bala žena. Nije Suzana Ćubela džabe lupetala gluposti - naveo je Bora.
Ako te zanima, ja sam j*bala... Onda reci da me ne voliš, ako me voliš i zaljubljen si u mene onda si p*der - rekla je Milica.
Imali smo s*ks. Gledao nas čovek pet, šest puta. Šopićeva nas gleda svako veče - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemamo s*ks, zaspiš svaki dan kao masni harmonikaš i hrčeš mi na uvo. Kunem se, pokojne mi majke, tako je - vikala je Milica.

Ona se žalila i na to što njih dvoje nisu imali s*ks kada su bili u Hotelu, a Santana je naveo da ga je sramota da ima intimne odnose pred milionima.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Bora Santana

#Milica Kemez

'