AKTUELNO

Prepucavanje bez prestanka.

Sledeće pitanje Dušica Jakovljević pročitala je za Gagiju Đoganiju: "Kako bi odreagovao kada bi te Anabela u spoljnom svetu polila vodom?"

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovorio je Mića, gađao bih je flašom... Ja sam sam hteo da se prijavim policiji kad se to desilo što se desilo. Naša komunikacija posle razvoda je bila minimalna zbog dece. Uglavnom je ona mene zvala, ja sam uvek slušao nju kako me vređa, ja sam spuštao slušalicu - rekao je Đogani.
Je l' sam radila to iz zabave? Čoveče, gde si, nema te mesec dana, deca pate za tobom - dobacila je Anabela.
Da me polila, ja ne bih odreagovao... Rekao sam bar jedno 35 puta do sada da se kajem što sam je ikad udario - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Činjenica je da se smirio u zadnje 4 godine, samim tim što nije više pod supstancama. On ima u karakteru da udara na slabije, ne bi na jače. To što me gađao flašom, možda bi značilo da bi u spoljnom svetu uradio nešto mnogo gore, a možda bi uzeo džoger i pokupio vodu - rekla je Anabela.
Ne mogu više da slušam, ja pokušavam da spustim loptu - naveo je Gagi.
Kad te je Vladimir povukao tu nisi reagovao, ali si mene gađao flašom - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti u meni izazoveš haos, a oni me ne zanimaju - rekao je Đogani.
Je l' si gađao sestru nekad, braću? - upitala je Atijasova.
Ja sam tako vaspitan, nema gađanja sestre. Tebe sam samo udarao i to je to... Ona to u meni izaziva njenom pričom, preteruje, laže, to me dovede do haosa. Nikad ja nisam rekao da sam zaljubljen u nju, to je ona rekla, poštujem je zbog dece. Rekao sam da je najlepša, ona zna da nisam zaljubljen - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Poželela bih svakoj ženi da bude sama bolje nego da ima ovakvu ljubav koja boli. Zbog svega što se dešavalo posle našeg razvoda, on ne može da shvati da ja više nisam njegova žena - rekala je ona.
Nikad nisam komentarisao, samo sam pozdravio što si sa Andrejom, jer je on čovek za tebe - rekao je Gagi.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'