AKTUELNO

Burno veče je iza njih!

Novi detalji o odnosima Gagija Đoganija sa bivšom suprugom Anabelom Atijas, ćerkom Lunom Đogani i njenim dečkom Markom Miljkovićem, isplivali su tokom večerašnjeg izdanja emisije "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon emisije Zorica Marković je zajedno sa Gagijem odlučila da napravi retrospektivu večeri, pa su tako osim o Anabeli, pričali i o novcu koji Gagi duguje svom bratu Đoletu Đoganiju, kao i o tome što su Marko Miljković i Gagi komentarisali Lunine silikonske grudi.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ne bude da se ja nešto mešam, ali vi ste sada svi na okupu. Isto mi je bilo tužno one večeri kada je Luna bila sk*njana. Ponovo kanali dete. Kao da se takmičite protiv Lune - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela otvara neke teme... Ja se ne takmičim, ja spuštam ručnu. Ipak je on moj burazer i ne treba o tome da se priča. Ona gleda kako da udari na moju porodicu. On je moj burazer i ne treba. Neka ona prizna svoje greške koje ja ne spominjem. Prva tri dana sam krenuo to da pričam, ali vidim da nema koristi od toga. Po sebi se s*remo. Pustiš ovako da priča i ljudi će da shvate. Ima da se upetlja u svoja izlaganja. Što mora svako da zna šta se dešavalo između Đoleta i mene? Kivna je na Đoleta. On to što izjavljuje po novinama, to je njegova sramota - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, on je izjavio, ti to nikada ne bi izjavio - rekla je Zorica.
Ja ne bih! Što sada moraju svi da znaju? To ne treba iz kuće da izlazi, a ona je bila u mojoj kući i to iznosi. Ja se kajem što sam izneo neke stvari za njenu mamu. Ja ću da ćutim po cenu da ispadnem najgori - dodao je Gagi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'