AKTUELNO

Nije mogla da se iskontroliše!

U nastavku emisije ,,Gledanje snimaka" zadrugari su komentarisali odnos Lune Đogani i Jovane Tomić Matore, pa je David Dragojević ustao kako bi prokomentarisao.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja bih zamerio Ani, upravo kada sam ja to i rekao Ani kada je ulaze, bitno je sa kime to radi. Da je neka druga devojka, Sanja joj ništa ne bi prebacila. Jovani je ovde mnogo teško, od te narukvice... Ja mislim da ako stvarno ima nešto da joj kaže, može, a da joj zamera to je sa razlog i ja bih isto. Ti si rekao da je ili je to Luna rekla, da se ponaša baš slobodnije. Ja sam sa Jovanom ovde stalno, nema tu hemije ali ovo što je uradila, ona je poslednja koja je smela to da uradi - rekao je David.
Ja sam ustao da kažem Milane što se tiče Matore, da sam na njenom mestu ja bih drugačije mislio. Možda je njoj glupo da joj se javi, jer Matora zna kada Sanja laže, pa joj je ovo kao kec na desetku, a ni ranije nije htela da joj se javi, možda zbog verenika. Matora bi videla po njenom faci da li je to istina, pa možda zbog toga izbegava susret taj i poziv. Sigurno Matora, to što se tiče Lune, meni to ništa strašno nije - rekao je Bora Santana, koji je Matoru podržao, budući da nema dobar odnos sa Sanjom zbog svađa, sasvim je logično zbog čega ima takav stav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njoj sinoć rekla, ne razumem zašto radi stvari za koje zna da će Sanju nervirati, zna šta je preživela posle narukvice i sada opet to dozvoljava i da razmišlja da li je Sanja ljuta ili povređena. Ja sam joj zamerila, sa svima nama može i da igra, ali Lunu zaobilazi, ne radi Luna ništa loše, ali trebalo bi da je zaobiđe, jer zna da Sanji smeta. Opravdavam ako se Sanja ljuti Ne mislim da se Matora zaljubila u Lunu - izjavila je Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'