AKTUELNO

I ovoga puta vodilo ga je srce!

Učesnici treće sezone rijaliti programa "Zadruga 3" večeras nominuju između ovonedeljnih potrčaka - Ive Grgurić i Lepog Miće, a između ostalog Branislav Radonjić Brendon i Filip Đukić su dali svoj sud.

Foto: TV Pink Printscreen

Miću znam iz "Zadruge 2" imali smo prilično korektan odnos, poneku svađa, ono što mi se dopada je što uvek popriča nakon svađa. Moji roditelji su mu poslali lešnike, ja sam ih pojeo. Mislim da je drugačija od drugih dvojaka, veoma je atraktivna, ona pokazuje određenu vrstu poštovanja prema njoj. Nemam sa njom nikakvih konflikata, ali u ovom izboru čuvam Miću i znamo se duže. Poslaću Ivu, iako je volim - rekao je Brendon.
Sa Mićom sam već tri puta u rijalitiju, imali smo svađe, ali ništa specijalno. On zna da ga poštujem, godinu dana je mlađi od mog ćaleta, ja sam odgajan da prema starijima imam poštovanja, prema njima uvek imam granicu. Po mom mišljenju, bolje je da čovek iskreno psuje i da realno gleda na neke stari, nego da mulja. Mislim da se iz aviona vidi da sam zaljubljen u Ivu, prija mi u svakom pogledu i psihički i fizički, u nekim situacijama, ja uviđam neke mane njene i ona uviđa moje. Nismo imali do sada neke teške svađe, teško je imati vezu u rijalitiju. Nismo imali kontakt od sinoć, po mom mišljenju ona meni mora da objasni neke stvari, ja nisam hteo da je smara. Verovatno će da ide u izolaciju, tamo će imati vremena da razmisli. Ja želim da budemo zajedno. Evo pustio sam je danas, nije mi prišla, nadam se da ćemo posle izolaciji popričati o nekim stvarima, koje se meni ne podudaraju u njenoj priči. Jeste ova situacija uzdrmula naš odnos i poverenje, ali znam da razgovorom sve može da se reši. Naravno da šaljem Miću, ostavljam Ivu - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'