AKTUELNO

Đoganijeva nije svesna koliko je njeno ponašanje uticalo na celu porodicu.

Anabela Atijas i Gagi Đogani su danas prvi put seli i porazgovarali o svemu što se dešava u životu njihove ćerke Lune.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledaj ti samo kako se ona ponaša. Ona je ušla tako ovde da nije htela ništa da uradi po pitanju svoje zaštite. I ona misli da će nju neko da trpi, da ne ustaje kad je pismo. Ona je postala nešto da je mene kao majku sramota - priznala je Anabela.
Znala sam da radim celo leto da zaradim da bi ona sa Aanstasijom bila u Budvi. Ja to nisam morala, htela sam da ona bude srećna, da ima ono što moji roditelji nisu meni mogli da pruže. I da ona se kune u sestre a laže, da se kune u mene, a laže, već tri godine. Svaki put bi mi javljala, na svakom putovanju su se oni posvađali, i u Sarajevu, u Parizu, Egiptu. On kaže da sam ja bila razlog što su se oni svađali u Zadruzi 2 - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

To ni ti nisi znao. Tek sad kad je počela (Nina) da doživljava panične napade sa psihologom u razgovoru je rekla šta joj se dešavalo, da su joj deca snimke i slike pokazivali njene (Lunine) porno akcije - otkrila je Anabela.
Ja sam joj rekao da pripazi na sestre - rekao je Gagi.
Ja neću da se pravdam, imala sam prava da se osećam loše. Brak mi je bio jako loš. Andrej je bio jako loše - otkrila je Atijasova.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: J.V.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'