AKTUELNO

Luna je gutala knedle sve vreme.

Prvo pitanje postavljeno je Luni Đogani u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", a pročitao ga je voditelj Milan Milošević: "Kada majci i prijateljima kažeš da ti je dečko narkoman, kako misliš da drugi ne poveruju u to?".

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, da... Čekala sam ovu emisiju. Ja sam isključivo kriva za svađe Marka i mame. Da, lagala sam milion nekih stvari, u besu, bilo mi je lakše, nisam razmišljala da će ljudi da kreiraju mišljenje o toj osobi ili da ću ja sebi naškoditi. Nisam razmišljala da ću biti sa tom osobom - rekla je Luna.
Meni Luna to nije rekla, nego mi je Anabela to prenela. Tako da, ovaj, eto... - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta bih rekao. To je tako, ne mogu da zamerim na tu temu. Znam da Luna ima običaj da to radi. Meni je to velika glupost, poteklo je od Lune, ne mogu to da joj zamerim i to je to - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba za finale, pa zato, inače nema šanse da bi joj oprostio. Inače, u suštini je Luna postala patološki lažov. Mislim da ona ima ozbiljan poremećaj ličnosti. Ja sam ovde levo smetalo, poslednja rupa na svirali... Postoji mogućnost da je Luna to izmislila - govorila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

'