AKTUELNO

Đoganijeva priznala sve svoje laži.

Novinari su večeras nastavili da "rešetaju" Marka Miljkovića, koji je morao da odgovori na mnogo škakljivih pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pretiš da ćeš tužiti Anabelu zbog vređanja firme u kojoj si i zaposleni i vlasnik, i da ćeš tužiti Anabelu što je rekla da si narkoman, a hoćeš li tužiti nju ili Lunu koja je to rekla? - bilo je pitanje za Miljković.
Moja firma nije prešla taj paušalni deo koji je jako bitan. Ona ne posluje ni godinu dana. Ja radim sve na belo, nema problema, svi papiri su tu. Što se tiče narkomanije to je počelo od ranije i to je trenutno u procesu, nemam šta da govorim specijalno. Što je Anabela iznela, trebalo je da proveri da li je laž ili istina. Luna je to demantovala, rekla je da je slagala. Koga ću da tužim to je moja stvar, ja sam se dogovorio sa ljudima da tuže na svaku sitnicu koju mogu da napalate. Sve ću da dokažem na sudu, biće javno suđenje, nema šta da se krije - rekao je Marko.

Novinari su zatim imali pitanje i za Lunu Đogani.

Rekla si da si slagala Anabelu kad si joj rekla da te je Marko napao fizički, zašto si je lagala? - bilo je pitanje za Lunu.

Foto: TV Pink Printscreen

Lagala sam milion stvari jer sam bolesna i nisam normalna. Poremećena sam, nisam normalna. Nisam ironična, stvarno tako mislim - rekla je Luna.
Ovo su teške teme, sama sam prošla kroz to i znam koliko puta sam eksivirala odgovore, da ne ispadne da potvrđujem i da negiram. Rekla sam da ona psihički nije dobro, nisam znala da me je slagala da se pomirila sa Markom, rekla sam joj da ona nije svoja i da radi na svom ponašanju. Ne kažem da je teško obolela i da ima dijagnozu, ali ima nešto što nije kako treba. Ako ona kaže da je lagala, ja mogu i ne moram da joj verujem. Volela bih da potraži stučnu pomoć - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'