AKTUELNO

Haos među njima ne prestaje.

Anabela Atijas i Gagi Đogani su nastavili žestoko da se svađaju tokom emisije "Gledanje snimaka", te su pokrenuli mnoge bolne teme, a pale su i žestoke reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam plaćao alimentaciju. Ostavio sam decu njoj da ih čuva. Ja nikad ne bih ostavio decu zbog love, mogu da izađem. Kad smo se razveli, ona je preuzela grupu - rekao je Gagi.
Nisi plaćao deset godina alimentaciju, pusti grupu - vikao je Mića.
Što nisi radio na građevini - upitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šlogiraće se - dobacila je Anabela.
Ako odem u grob nećeš imati koga da prozviaš. Ona mene mrzi... Ja nisam na početku kad smo se razveli, nije mi bilo svejedno, prvi dan je počela da nastupa. Ja sam je izmislio, devojka je došla iz socijale. Uložio sam u albume, ne može da mi uzme tako odjednom. Zarađivala je dobar novac, ja sam joj rekao da radi i da ima za decu. Posle kad se istrošilo, onda hajmo na Gagija, podnela je tužbu, pa je povukla tužbu - rekao je Gagi.
Ja sam potegla tužbu za alimentaciju kad sam bankrotirala, morala sam da nastavim da plaćam školu Luninu - počela je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušamo koliko puta tu priču, ljudima se s*re više od te priče - vikao je Gagi.
Ne mogu da pričam sa čovekom koji nije na mom nivou - rekla je Anabela.
Kad si došla iz p*zde materine, onda sam bio na tvom nivou, nisi znala ni frizuru da namestiš. Ja sam te napravio. Nije bilo tvog glasa na cd-u. Koju ti pesmu imaš? Ti pevaš Fanki G, posle toga nemaš hitove, nemaš uspehe, ideš dole - urlao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'