AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Bliski prijatelji Mlađa Jovanović i Jovana Tomić Matora posvađali su se kao nikada do sada, a Matora je zamerila svom prijatelju odnos koji ima sa devojkom Ninom Babić u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da verujem da dečko njegovih godina ne želi da prizna šta je rekao. Ja sam njemu dobacila za stolom da to ne radi, već da kaže da nije tako mislio. Rekla sam mu šta mislim, on se izbrecao na mene, rekla sam mu i dok smo prali zube da se slažem sa svime što je rekla Šopićka, reč mi nije rekao, Osetila sam potrebu da pričam sa Šopićkom, jer mislim da mu ona želi dobro. Smatram da se Mlađa pogubio u rijalitiju, sve što ima da mi kaže, treba da mi mi kaže u licu. Meni je život ovde stvaran - rekla je Matora.
Sedam meseci ćutim ovde za tebe, jer sam ti drug. Imam svari koji ću ti reći, ali ću ti reći. Meni ovde nije život, život je napolju - rekao je Jovanović.
Odustala sam od tebe, ti nisi moj drug Mlađa kao što si napolju. Trebalo je da dođeš i da mi kažeš za sve što ti je zasmetalo. Meni je odvratno da te gledam da devojka koja je klinka, da te vesla ovde. Hvala Bogu pa nisam bila tu kad se desila ta svađa - iskrena je bila Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nismo imali s*ks, rekao sam joj to u svađi, mi se tako u peckamo. Izvinjavam se njenoj i svojom porodici zbog mog ponašanja. Zašto se Matora ne druži sa mnom od početka? - pitao je Jovanović.
Znaš dobro da nisam imala krevet, da sam bila spavala u pabu. Ti si se uvlačio u b*lju Vladimiru Tomoviću. Meni je to tako izgledalo, a i tako su rekli naši zajednički prijatelji - istakla je Matora.
Neka su rekli, meni je on prijatelj i ja sam bio uz njega i opet bih - istakao je Mlađa.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'