AKTUELNO

Više im niko ne veruje.

Sledeći snimak prikazan danas u emisiji bio je klip iz izolacije na kom su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imali veoma zanimljiv razgovor. Maja je tom prilikom pričala da ne može bez Janjuša, a on je rekao da može bez nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam već rekla da nisam kompetentna, deluju mi kao ljubavni par. Niti želim da zalazim niti da se mešam u njihovu priču. Ali kad ne bih znala da je Janjuš oženjen, ja bih mislila da su oni u flertu. Ja pozdravljam moje drugare, ja se sa njima ne družim tako, postoji granica. Oseti se kad nekog gledaš kao druga, a kada ima nešto više. Lagala bih kada bih rekla da ne vidim nešto više, da se ne osećaju varnice. Ne mogu da pričam o zaljubljivanju, ali kad bih gledala sa strane mislila bih da tu ima nešto više od drugarstva - rekla je Luna.
Ja sam rekao, vidim da Maja njega seče pogledom, ona je zatreskana.. Ovo je više od drugarstva, ali sa zadrškom, on to iskusno radi, svestan je gde je i šta je. Ona ne može da se kontroliše, zato konstatno govori da joj je drug. Vidi se da je više od prijateljstva i sa jedne i sa druge strane - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam, priznajem - dobacio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš ovde i te kako daje do znanje da njemu nije stalo, ali ne znam što dozvoljava ovo sve. Nije mi jasno. Zašto joj dozvoljava, ili mu odgovara ovo i ispunjava ga. Kako gleda ovo Janjuševa žena. On je oženjen, i u prijateljstvu se ne postavljaju ultimatumi i nešto što čine stvari nejasne. Svako Majino pitanje stvara sumnju. Maja u svojoj sreći čini nekog nesrećnim - rekao je Mića.
Nemoj da mi spominješ ženu, ja tvoju ženu ne spominjem - dobacio je Janjuš.

Zatim je prikazan klip na kom Janjuš peva: "Mene proganja jedna čudna žena, jedna Marijak oje više nema".

Au... Neću više da se kunem, ali nijedan zajednički plan nisam dogovorio kad izađemo napolje. Rekao sam joj samo da će me pozvati da me časti ručak što joj ovde spremam da jede - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikakve planove nismo dogovarali. Šalili smo se za taj ručak. Ne mislim da činim nekog nesrećnim - rekla je Marinkovićeva.
Bilo je grešaka pre 3/4 meseca, ali sada ne - naveo je Janjuš.
Ja ću da se viđam sa svojim bivšim kad izađem mene ova priča u emotivnom smislu ne zanima - rekla je Marinkovićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'