AKTUELNO

Domišljato?

"Okad se nakit čuva u donjem vešu? Zbog čega si slagala da si nosila minđuše Ane Korać?" - glasilo je pitanje novinara ta Maju Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam te iste minđuše nosila posednje finalno veče na "Rajskom ostvru", pa i u "Ami G show-u", posle i na "Paklenoj zadrugovziji". Ana odlično zna da sam ja to nosila, pitala sam je da li sam ikada nosila nešto bez njenog pitanja. Ista ta Tara nosi moje pidžame, a kao ne zna da su moje i meni mnoge stvari nedostaju. To što one hoće da dobiju pokoje pitanje preko moje grbače, njima na dušu. Kako sam mogla nešto da ukradem, kada sam ih nosima zajedno sa Anom na Rajskom ostrvu. Postoji snimak, Rajsko ostvrvo i žuta haljina, pa možete da pustite - rekla je Maja.
Ona je mene ubeđivala posle, donela mi teget-crne minđuše, koje uopšte nisu te. Kada smo spomenule minđuše ona je otčala u garderober, stavila minđuše u čarape i sakrila. Videlo se da laže, nisam htela da potenciram tu priču, jer se videlo da se smorila jer je uhvaćena u laži. Isto kao i za štikle, samo je trebalo da kaže - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'