AKTUELNO

Otvorio sve karte.

Večeras je odlukom glasova gledalaca "Zadrugu 3" napustio Luka Belić, koji je nakon što se pozdravio sa svim zadrugarima došao u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlično sam, zadovoljan sam, mislio sam da ću imati manje posto glasova, ovo me je iznenadilo. Nadam se da nikoga nisam izneverio. U nekim situacijama možda nisam trebao, sa Mimom, sa Tarom, juče sa Matejom, to mi je žao, ali šta je tu je. Iskreno sam se izvinio svima, ako sam nekog povredio. Teško je izbeći sukobe. Neke reči koje su mi izgovorene, ne smem ni da kažem, hteo sam da smirim situaciju, a onda je i iz mene izašlo ružnih reči. To je mentalna igra. Jeleni odgovara ova tema koja se vuče već od decembra, ta tema Marko, Luna i Jelena, to je igra, o tome se i dalje priča, konstantno su njih troje tema. Ja mislim da tu najviše od svih zadrugara zna Ivana Šopić, ako ona bude odlučila da kaže šta joj je sve Jelena pričala, saznaće se prava istina, a možda će i Jelena progovoriti - rekao je Belić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je zatim upitala Luku šta misli o svađi majke i ćerke Anabele Atijas i Lune Đogani.

To nije lep prizor, videti tako majku i ćerku. Ja sam izneo svoju privatnu situaciju, hteo sam da joj dam do znanja da proba to da balansira. I da Anabela nije u pravu, treba da oprosti, jer ako se desi smrtni slučaj, kao što se meni desio, nema nazad. To treba da dopre do Lune, a pre svega treba da se spusti lopta između Marka i Anabele, to je potrebno. Bilo je ružnih prizora, svađa, teško je ono gledati, ne bih hteo da se petljam - rekao je on.

Belić je zatim napisao i pismo u kom je imenovao novog vođu za narednu nedelju, a koje će zadrugarima biti dostavljeno sutra.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Mione, mislim da je Mima uticala na nju, svakodnevno joj je punila glavu. Ona je lepa devojka, što da ne, samo ja nisam tip da se toliko trudim pogotovo javno, to treba da se zasluži, ali sam na vreme video šta se tu odvija. Miona je mlada, ja je shvatam, a Mima ima 32 godine i tu su bili saveti da ne bude ljubavnica, jer se navodilo da sam ja oženjen, to nije baš tako jednostavno objasniti jer se i dalje vuče ta priča - naveo je zadrugar, a onda je prokomentarisao svoj odnos sa Zoricom Marković, ali i sve ostale ljubavne parove.
Nije tu bilo prisnog odnosa, prijateljski odnos jeste. Zadnjih 10 dana smo provodili vreme zajedno uz razne razgovore. Manje smo pričali o Zadrugi. Prijali su mi razgovori sa njom i sa Mićom, volim da čujem iskustva od straijih. To druženje mi je jako prijalo, nadam se da ćemo nastaviti druženje napolju, sa njom, Janjušem, Mićom i sa Stefanom. Što se tiče Maje i Janjuša, to gledaocima sigurno tako deluje, ali on nju gleda kao sestru i siguran sam da sa njegove strane nema nikakvih emocija. To je druga glavna tema u kući i dok se komentariše odlično je, svakom bi odgovaralo. Mislim da je to njihova igra. Kod svih parova, mislim da ne postoje nikakve emocije, prekidaju na pet minuta, pa se mire... Mensur i Mina, kod njih postoji ljubav. Simpatije postoje kod Stefana i Ivane, a za Baneta i Ivanu sam mislio da je to iskreno, a ona je posle nedelju dana javno raskinula sa njim. Filip je možda zaljubljen, ali je Iva zaplakala kada je saznala da se Marinko možda verio. Ona je bila i sa Stefanom i sa Filipom, to su greške preko kojih taj gospodin ne bi prešao. Ona nema emocije prema Filipu, dokle god se bivši spominje nema tu emocija - zaključio je Luka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'