AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Rasprava Edisa Fetića i njegove ljubavnice Dragane Mitar podigla je Belu kuću na noge, a nakon izlaganja Mitrove, Edis je izneo svoj stav u poslednjoj svađi sa svojom ljubavnicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću se pozivati na afekat, ako sam je uvredio, ja ću da se izvinim. Ja nisam nikome zapretio, već sam rekao da mi se ne mešaju zbog pisma koje su slali. Ne znam kakvo je Dragana mišljenje očekivala, nakon svega što se izdešavalo. Kod nje su uvek iskakali iz žbuna neki matorci, a pričala mi je o nenormalnoj ljubavi. Ja jesam nju više vređao, bio sam ljut na nju, naša priča je preduga, uglavnom je ona bila ta koja je sedela na dve stolice, nije želela da ostavi muža, a ja sam više radio ono što je ona želela. Kada počneš da se ponašaš prema ljudima, kao što se oni ponašaju prema tebi, začude se. Ja jesam imao krizu u braku, ali ja sam stalno rešavao Draganine probleme. Ja sam je čak i savetovao da se vrati svome mužu. Ja sam sam sebi upropastio život, ja svoje teške trenutke ne delim ni sa kim, a ja sam uz nju bio u svim teškim trenucima - rekao je Edo, a onda se Dragana nadovezala.
Ti si bežao kao zec. Moj prijatelj može da se obrati da li je on bio uz mene - prokomentarisala je Dragana.
Glupo mi je ovo da uopšte komentarišem, ona dobro zna da to nije tačno. Ja sam se izvinio za sve uvrede koje sam joj izrekao, neću je kriviti, ipak sam ja džentlmen - dodao je Edo.
Čovek tera inat, za milion stvari je moj bivši muž bio u pravu, pitao me je šta ću ja u Novom Pazaru. Dok sam ja bila ovde sedam meseci, on je jurio klinke, išao po rođendanima. Čovek koji je rekao da, ukoliko bi odlokirao svoj telefon, mnogi brakovi bi se raspali, pa daj da vidimo taj telefon. On svaki put vrati sliku sa svojom ženom, kada se posvađamo, stalno tera inat - dodala je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sedam meseci koliko je ona bila ovde, ova gospođa se masirala, mazila prvo sa Markom Miljkovićem. Posle je bilo ljubljenje sa mužem, pa se zavlačila sa Pavlom pod jorganom, dogovaranje poljubaca sa Ša. To je ta osoba, koja me je nenormalno volela. Ja sam samo izneo stvari koje ste svi videli - istakao je Fetić.
Bolje bi ti bilo da se boriš da ti se žena ne uda - govorila je Mitrova.
Neće se ona udati, to je prava ljubav, ona mene čeka. Videćeš sve kada izađeš odavde - rekao je Edo.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'