AKTUELNO

Dok je Zorica pričala, Edo je sedeo "kao na iglama".

Za vreme emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", dosta se polemisalo o odnosu Dragane Mitar i Edisa Fetića. Svoj stav iznela je i Zorica Marković koja nema lepo mišljenje o njima, posebno negativan stav pevačica ima o Fetiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo, ti mi se ne obraćaj. Ja sam ćutala dok si ti pričao, tako da zaveži. Od te torte do dana današnjeg, sve je jasno kao dan. Naravno da je to bila smešna priča. Ovaj njihov odnos je zasnovan na milion laži, prevara... Mnogo ljudi pati zbog njihove situacije i ne može to dobro da se vrati. Jedino mi je žao njihove dece, tvrdim da će oni snositi posledice. Oni su blam, bruka i sramota! - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih te zamolio da mi ne spominješ decu, i moju i njenu, pogotovu moju! Ja sam rekao da je najbolje da Dragana i ja prekinemo svaki kontakt i da svako krene svojim putem. Ona je meni rekla mnogo ružnije stvari nego sinoć, tako da neću preći preko toga - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pada mi na pamet da idem dole (u Novi Pazar), svi hoće u Beograd, a ja treba da idem u peti grad! I posle ove svađe, gde bih? Kod mame sa koferom? - ubacila se Dragana.

Posle Zorice, svoj stav izneli su i Bane Čolak, kao i Lepi Mića. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'