AKTUELNO

Haos u Rajskom vrtu!

Nakon žučne rasprave sa Minom Vrbaški, Mensur Ajdarpašić se žalio Drvetu mudrosti na svoje ljubavne jade, koji ne jenjavaju otkad je započeo ljubavnu priču sa Minom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć je nastao problem, ja sam se sinoć šalio u vezi sa temom o Sukiju, oni se na mene ljuti što ga sve one znaju. Ja sam je zeza što ga zna, nju sada hvata ponovo neki njen period. Sada joj opet fali pažnja, stalno joj nešto smeta. Glavni problem je što, kada komentarišem nešto za crnim stolom, ona se uvek pronađe, misli da se odnosi na nju. Je li moj problem što ga one poznaju - govorio je Mensur.
Da li si nekada nešto lepo uradio za Minu? - pitalo je Drvo.
Volim je, eto to je lepo što sam uradio. Prvih mesec dana sam i te kako radio, a onda posle smo se svađali zbog svega što je ona raaila, nisam ni ja bio korektan. Sada mi zamera što se više ne šmika, ne sređuje, da sam joj sve upropastio, svašta smo jedno drugom rekli. Ona se naljutila na mene za vreme kupovine, nije stala na moju stranu, to nije u redu - govorio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju razgovora, Mensur se dogovorio sa Drvetom mudrosti da će da iznenadi Minu, kako bi pokušao da poboljša njihov odnos.

Pogledaje detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'