AKTUELNO

Spomenuli su i Slobu.

Odmah nakon emisije "Gledanje snimaka" Anabela Atijas i Gagi Đogani porazgovarali su o svojoj ćerki Luni Đogani, koja je ranije noćas doživela potpuni emotivni slom pošto ju je Marko Miljković ostavio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih prvi put bila za tu ljubav da je to ljubav, i boli me d*pe, nek bude sa njim ceo život. Kako je sve on to lepo smislio. Svima je javio. Ja sam 15. ujutru saznala, pitala je je l' to istina, ona kaže nije. On ušao počeo da se igra, kao: "Mora da je nešto potreslo, ušla bi kroz oluk", smešno ti? Čovek je čista matematika - pričala je Anabela.
Ja i da sam protiv veze ne mogu da uradim ništa - rekao je Gagi.
Nemoj da ideš i da pričaš da je to ljubav, da ti to podržavaš. Je l' je ostavio zbog mene? Ovo je njemu kec na destku. Neka uzme pare i prvo mesto i da ga đavo nosi, da ga moje oči više ne vide. Isto kao i onaj prvi. On nju ne voli, ovo ljubav ne radi. On bi svoju majku pustio da crkne, kao što je pušta da crkava, nagurao sve u nos i na kocku. Sad će on preko našeg deteta... Samo nek ide od nje, ja mu želim, samo da se ne vrati. Pogledaj joj oči - rekla je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su zatim otišli u izolaciju gde je ona počela da plače iz sveg glasa.

Njoj je jedno oko spušteno dole, nema smisla da bude više ovde - pričao je Gagi.
Ja ne mogu da gledam to, ja vidim kod mog deteta napaćenu dušicu. Nakačila joj se najveća g*vna. Da Bog da ih svaka njena suza stigla, ona je sve te ljude volela... Onaj prvi konj ju je iskoristio, a ovaj je gledao i ciljao - govorila je Anabela kroz suze.
Je l' si ti sigurna da on koristi nedozvoljene supstance - pitao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Sto posto, ona meni to ne bi slagala. Da li je logično da on njoj tako nešto oprosti? To mu ne smeta, a sad mu ova laž smeta... I ja bih se plašila da mu kažem istinu, stalo joj je da bude sa njim. Ona da je bila sa Gastozom ne bi mu se u životu više vratila. Da Bog da pobedio i crk'o u tom stanu, stići će ih sve. Dve godine se dva g*vneta poigravaju sa mojim detetom - govorila je ona.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'