AKTUELNO

Obavile su ozbiljan razgovor.

Odmah nakon emisije "Gledanje snimaka" Jovana Tomić Matora i Anabela Atijas započele su ozbiljan razgovor. Matora je savetovala Anabelu da se ne povlači, već da ponovo priča za stolom kao na počektu.

Foto: TV Pink Printscreen

Za neke stvari me nerviraš. Mene moja mama bije. Koga boli k*rac, ko tebi može bilo šta da zabrani - pričala je Matora.
Podbacila kao majka, ja je naučila da laže - navela je Anabela.
Ti njima daješ za pravo da oni to iskoriste. Ustani i kaži ono što pričaš Luni. Gde je ona Anabela sa početka, koja je ustala da se bori, tebe nema, toliko si se povukla, počela si da preispituješ sebe da li je ovo dobro. Ti ubijaš sebe, ne mogu da shvatim - rekla je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo balansiram, jer ako kažem nešto što njoj ne odgovara, ona mi zameri - pravdala se Atijasova.
Da ti nisi ušla, ja nikad ne bih pomislila da Gagi može neke stvari da uradi. Ja nemam pravo da ti morališem, mogu da ti kažem da si preterala, ali konstantno se nešto osporava, dokazuje ko je veći - rekla je Matora.
Mene kad udari on da sam loša majka, da je Gagi mnogo bolji, da sam je ja naučila da laže, imam pravo da ga pitam ko je njega naučio. Znam da se Nina kida na svako moje kidanje, ona mala isto, Andrej - istakla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala situaciju sa tatom, strašno se naljutio, nije hteo da sedi u istoj prostoriji sa mnom. Mene je to toliko bolelo, to ne možeš da izbegneš, to je ljubav roditelja prema detetu i deteta prema roditelju. Znam da ćete vi biti ok - pričala je Matora.
Ova Ermina kaže da glumim i da sam patetična, a pritom je majka i nema je osam meseci... Kad je bilo ono za Gastoza, ja sam se naljutila na njega jer sam htela da ti saznaš da ja to nisam napisala, ali on nije hteo da te nazove, zato sam se naljutila - rekla je Anabela.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'