AKTUELNO

Žestoko za crnim stolom.

U toku sastanka na kom su zadrugari navodili po tri najhrabrije osobe i po tri osobe koje se plaše da iznose svoje mišljenje došlo je do više rasprava. Jelena Pešić navedena je više puta kao osoba koja ne iznosi svoje stavove, a sad je došla na red da da svoj sud na ovu temu.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo ću da kažem osobe koje iznose svoje mišljenje. Moram sa strane da sklonim Miću i Zoricu jer su godinama tu. Od novih ljudi moram da izdvojim ljude koji mi drže pažnju kad ustanu i iznose svoje mišljenje, to su Đedović, Ivana Šopić i u poslednje vreme Mensur. Osobe koje to ne rade su Gagi, Mina i Dragana - rekla je Jelena, a zatim nastavila da priča o sebi i komentarima koje je dobila od cimera:
Ja sam neko za koga vi govorite "Ona je dobra sa svima, trudi se da se ne zamera nikom". Ja bih pre rekla da ste vi dobri sa mnom i šta da vam se zameram. Ja sam rekla već, ne iznosim svoje mišljenje. Ali to je u mojoj prirodi, ja sam tajanstvena, što bi rekla Tara. Ne iznosim svoje mišljenje jer nekad i ne znam o čemu se radi. Nekad molim Boga da me Milan ne podigne jer nekad ni sami akteri nemaju pojma šta se dešava. Tipa Stefanu Kariću nikad neću reći šta sve mislim o njegovom učešću, to ću mu reći napolju jer tako radim sa svojim prijateljima. A naravno da imam mišljenje, nisam luda da ga nemam. Što kaže Janjuš, ne mogu svakakve gluposti da komentarišem.
Tako je, Jelena - podržao ju je Marko Janjušević, a nakon toga počeo svađu.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoj pogled mi je sve rekao, ništa ne moraš da mi kažeš - komentarisao je Janjuš Maju dok je Jelena pričala.
Nemoj da me mešaš u tvoje teme, boli me ku*ac, reč ti nisam rekla, jednu reč - viknula je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ona hoće da ja sad na*ušim Jelenu kako mi nije prijatelj, u tome je problem. Ne puni ona meni glavu, nego hoće da komentarišem kako sam rekao za Jelenu da je folirant - otkrio je Janjuš.

Detaljnije o ovome pogledajte u video-snimku u nastavku.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

<
'