AKTUELNO

Tenzija rastavljenih raste!

Iva Grgurić odlučila je da naredno pitanje postavi Jovani Tomić Matoroj o Sanji Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče si dobila pitanje novinara kako bi se osećala da je Sanja trudna i nakon toga si saznala da je izjavila, pa povukla... Pa mi objasni kako si se osećala ili ako hoćeš nešto da joj poručiš? - glasilo je pitanje.
Bilo mi je čudno, Sanja nije neko ko se igra tako. Ona nije u tom fazonu, začudila sam se zašto je rekla, pa porekla, ali ona nije osoba koja tera inat. Kada je bilo prvo pitanje, dosta smo pričale o tome i to nam je bio sledeći korak, ako je to istina, znam koliko to želi i znam da bi bila najbolja majka na svetu... Pogodilo me je, jer sam želela da ja budem u tome sa njom - rekla je Matora, a onda je pitanje uputila Marku Janjuševiću Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Karić ti je ovde drug, da li ćeš nastaviti druženje sa njim i da li ćeš ga upoznati sa porodicom? - upitala je Matora, potencirajući da Janjuš nije tip osobe koja se druži sa rijaliti cimerima.
Ja sam rekao da se moja žena ne voli upoznavati sa ljudima iz rijalitija. Ja sam za Maju izjavio da ja neću imati vremena da se viđam, a znaš da posle rijalitija svako ode svojim putem, ja sam porodičan čovek, lako je vama koji nemate muža, ženu, dete. Biću fokusiran na svoje, nisam rekao da neću upoznati, ti voliš izlaske i da se družiš. Evo, Luna sa koliko ljudi se družiš? - odgovorio je košarkaš.
Samo sa Savom, Anom i Davidom - odgovorila je Luna.
Janjuše, ja samo sa jednim - dobacio je Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'