AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

U večerašnjoj emisiji "Igra istine" naredno pitanje postavila je Luna Đogani i to Ivani Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaži mi tvoje mišljenje o meni - bilo je pitanje za Ivanu.
Mislim da si ti dobra devojka koja je povukla traumu iz prve sezone. Posle toga si svaku priliku iskoristila kao spas, ali ništa ti nije pomoglo. Treba da radiš na samopouzdanju, nemaš nijedan razlog da ne budeš samouverena. Da si kroz sve prolazila sa stavom, da si sve greške priznala i stoički podnela, više bi te cenili, kad osete krv, ljudi vole da gledaju slabiće. Kada vide tebe u tvojoj histeriji, onda kažu da su jaki, svima činiš uslugu. Što se tiče situacije sa roditeljima, tu te ne podržavam. Da kažeš momku da ne pričas sa onom tamo, to tako odvratno zvuči. Vidi se da postoji ljubav između majke i ćerke. Ti si malo sebična, misliš na sebe ne na njih. Ja nikad nisam htela da mešam roditelje. Ti svoje poraze nisi mogla sama da izdržiš pa si to prenela na sve ostale - rekla je Šopićeva, a Anabela Atijas je napustila emisiju, ali se brzo vratila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikom nisam tražilada me brani, ali nemoj da mi prebacuješ ako si me zaštitio. Nisam htela da ih uvlačim, niko im nije tražio da se svađaju sa fanovima, da dolaze u studio. Ja bih sutra za svoje dete ubila, ali mu ne bi prebacila - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Histerična si, sebična, dobar si čovek i veliki prijatelj, nemaš samokontrolu i samopouzdanje, nesigurna si. Mislim da nisi realna za dosta stvari, ali si realna za druge, ali za sebe si potpuno nerealna. Nije trebalo da uđeš. Nisi trebala da pokažeš da je to u stanju da te poremeti ako si videla nešto između Jelene i Marka. Ponizila si sebe kao ženu. Ti kad si gledala njegovo druženje sa Jelenom već si se osetila prevarenom. Samim tim što je otkriveno sa Gastozom, ti si oprala njega. Ti si oprala sve truđe greške svojim greškama. Ti ljudima činiš uslugu, s*ereš i oni mogu da rade šta hoćeš. Tvoj najveći problem je samopouzdanje. Treba ti neko da ti diže samopouzdanje, ali ne neko ko će da te miluje, nego da te iskritikuju. Da smo bliže, ja bih ti rekla devojko je l' si normalna, je l' si zakasnila na neki voz, ti nemaš nijedan problem, ne znam da li si svesna? Ako on krene da se hladi, a ja ga ispitujem, ja sam ga već izgubila. Nije ljubav ako ga teram. Ti kad se boriš za ljubav, to nije ljubav. Da si ti drugačije postupila, ti i Marko ne bi imali problem. Ako je prirodno da se Jelena i Marko druže, to je tako. Što više vučete, više će da vam beži - istakla je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Skroz si u pravu, meni se ovo izlaganje svidelo - rekao je Gagi.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'