AKTUELNO

Napeto!

U večerašnjoj "Igri istine" sledeće pitanje postavila je Anabela Atijas i to Jovani Tomić Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne razumem kako Edo dobacuje, on je otac, ima decu. Ja razumem i nju i Janjuša - rekla je Matora.
Ja sam samo rekao na njeno: "Izvinite na patetici", da nastavi da patetiše - dodao je Janjuš.
Ja sam mislila da treba da zaštitim dete od tebe, ti si se ljutila, ali si ispala čovek, pružila si mi ruku, mislim da nisi moj poltron. Da li je u redu da mene majka, otac, najmanje imaju pravo da zameraju meni u mom odnosu prema mojoj deci - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da apsolutno imaš pravo, ja bih tako gledala na moju majku. Da li ona radi loše ili dobro, ona ima pravo da radi šta hoće sa mnom. Ne razumem Erminu, jer je Anabela ponela veću žrtvu. Ne razumem da ti ideš za ljubav od dva meseca. Nije mi jasno da ti ona koja je isto majka natrljava na nos. Imaš pravo da patetišeš. Katastrofa mi je što ti to osporavaju, to nema niko pravo. Rekla sam da treba da budeš jako, jedino ko može da ti zameri su Gagi i Luna, ti možeš da radiš šta hoćeš. I ja sam nekad bila drčna prema svojim roditeljima. Ne mogu ja da ti držim moralno slovo - istakla je Matora.
Pogotovo ako je taj neko imao situaciju u porodici neku - rekla je Anabela.
Da meni neko dobaci kao što su tebi sad za Blankicu, ja bih porazbijala sve. Dete se jednostavno ne dira - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Povredilo me je što je rekla sam ostala za onom stvari u Sarajevo a ostavila Lunu. Ja nisam ovde imala zdravstveno osiguranje, a morala sam negde da se porodim. Ja nisam otišla za "k" nego za svojim mužem. Povela sam svoju srednju ćerku. Luna je ostala ovde. Ja sam dolazila na sedam dana iz Sarajeva, ne pravdam se, ali je ružno reći da sam otišla za "k" u Sarajevo - navela je Anabela.
Ja imam potrebu da se malo udaljim, to sam htela da kažem. Hoću sama, kad imam problem u vezi. Hoću to da promenim - rekla je Luna.
Kad sam ja došla da me ti nisi zvala - rekla je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'