AKTUELNO

Izbacila sve šta joj je na duši!

Luna Đogani došla je u radio ,,Amneziju" kako bi porazgovarala sa voditeljima Banetom Čolakom i Borom Santanom. Zorica Marković imala je intrigantno pitanje za Đoganijevu, na šta je zadrugarka otvoreno odgovorila.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da si bila celo veče sama i neraspoložena, šta si sve videla i posumnjala, hoćemo tvoju iskrenost kao i uvek - glasilo je pitanje.
Prošle noći nisam htela da pijem alkohol, jer kad pijem, ja pokažem kako se osećam i ne mogu da kontrolišem svoje emocije, a budući da sam ostavljena, nisam htela da pijem kako ne bih napravila neki pogrešan korak. Popila sam sok i videla sam svašta. Videla sam situaciju između Maje i Janjuša, taj odnos koji više ni meni nije jasan. Ja sam pokušala da joj pomognem, pa sam joj rekla da se iskulira. Videla sam i neke druga stvari, kajem se zbog svojih grešaka, ali moja intuicija me nikada nije prevarila, i danas sam videla neke stvari u koje sam sumnjala. Ne želim da pominjem ničija imena, ali videla sam nešto što me je matiralo. Videla sam taj neki odnos koji mi je bio oduvek sumnjiv, to je definitivno između mog bivšeg dečka i devojke i danas sam videla isto to. Možda sam i budala, i luda, ali definitivno ja u ljubavi umem da grešim, da budem loša - jesam pogrešila, jedino sam ja kriva, pokušala sam na sve moguće načine da ispravim, ja se za svoju ljubav uvek borim. Neće Luna niđe! Najviše me boli što uvek, ali uvek se ispostavi da je moja instuicija, nažalost, ispravna - rekla je Luna, pa dodala o čemu se radi i spomenula gledanje u šolju Jelene Pešić u šta se umešao i Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

U svog psa se kunem da sam rekla da će nakon raskida on raditi ono što mene najviše boli. Čula sam te njegove komentare i njegovu zainteresovanost za tu šolju, snošaje i kokoške i šeme, šta god da su. Uspela sam da progutam to i da ne reagujem na to. Ali eto, jutros sam se uverila u to nešto. Opet kažem, nisam savršena, snosim odgovornost za svoje greške i svoje loše postupke, ali ono što vidim i čujem, ne može niko da mi ospori. Možda sam grešna i radim neke stvari pogrešne, ali ja kad volim, volim 100% i nikada ne bih radila neke stvari na oči svog voljenog i da se on oseća poniženo i eto, da kažem loše. Ali uverila sam se u neke stvari, nažalost, što mi još više daje neku... Nije on namerno to radio, ljudi u pijanstvu, kada popiju, rade ono što zaista osećaju i misle. Radila sam loše stvari iz straha da ću izgubiti osobu, ja zaista vapim da budem jedina - rekla je Luna.

Dok je Luna pričala, Miljković se sve vreme u krevetu podsmevao njenom izlaganju. Potom je Luna i otkrila da je namerno pitala Jelenu za cigaru, tokom proslave slave u ,,Dubiozi" govoreći da je ona trajala kao cigara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'