AKTUELNO

Gagi bez dlake na jeziku!

"Da li si ti nagovorio Erminu da pokuša da pomiri Marka i Lunu?" - pročitao je voditelj Milan Milošević novo pitanje za Gagija Đoganija u večerašnjem izdanju emisije "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja nemam pojma. Niti sam pričao, niti mi je palo na pamet. Vidim da Ermina ide preko Marka, preko Lune, ja sam rešio da ne ulazim u tako nešto. Čuj, nagovorio?! Nisam nagovorio. Što se tiče Lune, ja sam rešio šta ću da radim sa Lunom. Imam rešenje za nju. Neću da kažem kako će ići - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok boravi u Zadruzi imam rešenje za nju, a ona neka se druži sa Erminom i neka sluša Erminu. Ja ne krviim ništa Erminu, ona to radi zato što želi da sve bude kako treba. Mislim da ne treba to da radi. Smatram da Luna greši. Luna je takva da ne voli da prima kritike, da je niko osuđuje i samo hoće da sluša bajke. Ja kažem da je kriva Luna, ne ti Ermina - dodao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad god je devojci teško, ja ovde nemam drugog posla, nego da gledam šta ko radi - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kog posla? Kog posla? Da li si ti realna devojko? Kog posla imaš ti? Ti imaš posla? Ustaješ, mešaš se kod svakoga, ulaziš u moje proodične probleme opet, s*reš... Luna, ti si naivna, ne znaš o čemu se radi. Devojka mi je pre par dana rekla: "Meni je ovde posao da komentarišem sve zadrugere i hoću da vas sve komentarišem", šta to znači? Hajde neka se po svima nama pos*re! Luna, što ti nisi sa mnom pričala o tome? Zato što ne želiš da slušaš kritike. Ohladi se malo. Devojko, malo uključi mozak - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Tata je povređen jer ne žeim da pričam sa roditeljima o ovome. To što tebe boli, ne znam šta da ti kažem. Ja ne želim da pričam sa vama o mojim problemima. Ne želim da budem sama, hoću da budem raspoložena i da se družim s ljudima. Gušiš me, neću da pričam sa vama - rekla je Luna, Gagiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Strašno, kakvu ćerku imam ne mogu da verujem! Koji su to pozeti Luna? Ona može samo da te sroza i napravi problem. Bolje sedi sama. Luna sada patetiše i sve što priča nema blage veze . Luna ja ti nisam zadrugar, dok ja pričam ti ćutiš - nastavio je Gagi da priča Luni, pa joj se uneo u facu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'