AKTUELNO

Haos između starih prijatelja!

"Kada već sve prenosiš Marku što ti priča Luna, zbog čega nisi rekla da je rekla da ga je napolju gledala stalno pijanog? - glasilo je pitanje za Erminu Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo pričale o mnogim stvarima, o njihovim lepim momentima, nije ništa bilo niti ružno, niti degutantno. Ja ne prenosim Marku ništa, rekla sam mu da ne misli da mu pričam iza leđa, ali da pričam sa Lunom o njemu. Ja pričam sa oboje, ali ništa ne prenosim. Ima toliko dvoličnih osoba u ovoj kući, nadam se da se to napolju svi vide. Prvi Marko Đedović je dvoličan, ali on je novinar, pa je to kao normalno. I ja sam fizerka, u mom se poslu ogovara, ali ja to ne radim - govorila je Ermina.

Na komentar da je ona fan porodice Đogani, Ermina je prokomentarisala.

Nisam fan, ja sam fan Halida Bešlića, da se razumemo. Ja sam prvenstveno bila Gagijeva drugarica, očigledno je sve bilo lažno - dodala je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom komentarisanja Gagija Đoganija, Ermina i denser su se posvađali.

Meni se ovde pripisuje da sam dvolična, da sam ja fan, da sam sluškinja porodice Đogani. ja sam tvoj prijatelj, kada su mi ljudi ovde govorili da se sklonim od tebe jer si nasilnik, ja nisam htela da se sklonim - govorila je Pašovićeva.
Ona ne bi trebala da se meša u moje porodične odnose, trebala bi da mi priđe da mi pita da li može da se meša. Luna je moje dete, nema potrebe ona da se meša - tvrdio je Gagi

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'