AKTUELNO

Ne prestaju da se svađaju!

Tara Simov se ponovo osamila i nastavila da plače u Rajskom vrtu, a Milica Kemez je nastavila da se jada Jeleni Pešić na Boru Santanu, a kada je on došao, ona je otišla, pa se vratila.

Jednom je stao u moju zaštitu! A posle je išao kod Ive na rođendan! - žalila se Milica.

Milica je istakla i da se Bora ne bori za nju, da nije čak u razgovoru sa Drvetom mudrosti tražio poziv za nju, kako bi se čula sa sestrom, a izgleda da joj smeta i što će biti sporedna uloga na predstojećoj "Žurkoviziji".

Foto: TV Pink Printscreen

Devojka laže, posle joj je kriv đavo. Posekla me je, kada me sledeći put bude, ide pesnica u glavu - govorio je besni Bora.
Kako si me nazvao? - pitala je Milica.
K*rvetino... Sve su za mene k*rvetine koje se j*bu u rijalitju. Kako si me nazvala? - uzvratio je Bora.
G*vno - rekla je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si k*rvetina. Boli me k*rac da tražim poziv za tebe... Bori se sama za sebe, ne zanima me - poručio je Santana.

Zatim se povela priča o tome da li Milici smeta što se samo igrati na "Žurkoviziji" sa Lunom Đogani, te da li bi zapravo volela da peva i ima samostalan nastup, a onda je Santana optužio Kemezovu da je ljubomorna na druge parove jer ne dobija pitanja za njihovu vezu.

Problem ti je što nemaš pitanja, njoj je to merilo. Kaže da sam je ja upropastio. Htela si vezu sa pitanjima - urlao je Bora.
Sad okrećeš vezu da ispadne da sam ja takva. Ti to hoćeš, ja sam rekla da sam se ugasila - uzvratila je Kemezova, koja je nastavila da optužuje Boru da ne staje u njenu odbranu, kao i da joj brani da se svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne moraš da me braniš, ali nemoj ni da me ućutkuješ. Pusti mene - rekla je Milica.
Psuj se, radi šta hoćeš, ali ne očekuj da te branim - pričao je Santana, koji je istakao da bi zbog svoje prirode pravio haos u svađama, te da zato ne želi da se svađa.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

<
'