AKTUELNO

Majka na sve načine pokušava da dopre do svoje ćerke!

U nastavku emisije ,,Pitanja novinara" zadrugari su nastavili da odgovaraju na goruće teme predstavnika sedme sile. Naredno pitanje bilo je za Anabelu Atijas o odnosu sa ćerkom Lunom Đogani.

Koliko te boli kada te Luna optuži da si došla da je napraviš najgorom na svetu, da li je to potrebno pa je od tebe pobegla u Zadrugu, a ne od bake? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam od sinoć, kako sam videla te oči, koje su meni ogledalo te duše, ja nju volim na jedan poseban način i najviše na svetu i ne želim da poverujem u to da je ovo ona. I dalje stojim iza toga, kada su mi se smejali, ja nju ne nazivam bolesnom, nego mislim da je izgubljena duša, zbog svega što je došla. Neću prihvatiti činjenicu da ovo radi, zato što oseća. Moja Luna, ona koju sam ja najviše na svetu volela, nikada u životu nije pričala sa mnom na način na koji priča. Kada bismo se posvađale oko toga ko se kome javlja, jedna drugoj smo se izvinjavale. Čak i kada bi povisila ton na mene, osećala bi grižu savest i izvinila bi se za to. Desilo joj se to što joj se desilo, nije da je perem, niti je opravdavam, ja je razume, sada kada je pričala o manekenstvu, mnogo mi nedostaje taj period i to će biti moj najveći gubitak. Ovo nisu njene reči, ja nikada ne bih ušla ovde da je uništim, nego da sredim stvari, da dam šansu. Ušla sam sa stavom da kažem šta sam znala, tzato što sam prozvana što sam ja kriva, tako da sam ja samo došla da pustim glas. Podsetiću Lunu i Gagija, kada smo imali fizičke obračune, ja sam masku za pozorište koristila da se ne vide moje modrice, ja nikada nisam prišla Luni i rekla da se Gagi drogira. Ti likuješ da se Luna meni ovako obraća! Majka ti se u grobu prevrće! - pričala je Anabela.
Ja te poznajem, dete te poznaje, ovo je patetika! Obrati se Luni! Tvoja greška je što si ušla ovde - odbrusio je Gagi.
Moj bivši muž uživa u tome, jer tako pere svoje roditeljstvo, koje je bilo sve, samo ne roditeljstvo - dodala je Atiajsova, misleći na Gagija.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'