AKTUELNO

Nisu mogli više da kriju!

Voditelj Milan Milošević podigao je Jelenu Pešić kako bi popričao sa njom o famoznom dodavanju pića Marku Miljkoviću na jednoj od prethodnih žurki.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila žurka, kada je stigla gajba piva, ja sam uzela tri, jedno sam uzela za Mionu, Mimu i mene. Marko je tu noć pio pivo i ona je odnela njemu - rekla je Jelena.
Ja sam rekla da je pivo od Jelene, doduše, nisam glasno rekla, nasmejao se i nazdravio je Jeleni - dodala je Mima.
Nije mi nazdravio, ili ja to nisam videla. Ali ja uvek dajem, Mensuru, Gagiju, Brendonu, to nije ništa strašno. Nisam videla, nije mi rekla to i da je nazdravio, rekla bih, to nije strašno - dodala je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Setio sam se, ja sam Mimi, ona mi je dala dva piva, kada je stiglo pivo na žurku, ja nikada ne idem da grabim, ja sam video da je Mima nosila tri piva, i ja sam joj rekao da mi da jedno pivo i uzmem jedno pivo i posle dolazi sa još jednim, i dala mi je. Nikakvo nazdravljanje, dala mi je, ja sam rekao hvala i to je to. I odjednom od nule na Žurkoviziji, dolazi do ove teme, baš sada. Ja sam se prijatno iznenadio kada mi je Mima dala dva piva - tvrdio je Miljković, govoreći da nije čuo da je piće od Jelene.

Potom je Jelena prokomentarisala podelu budžeta Mime Živković, te je objasnila šta joj je najviše zasmetalo.

Iskreno, Milane, ja sam rekla da imam utisak da je Marko izdvaja od svih ovde, da mu je simpatična i ne mogu da verujem da je tako odjednom sve rekla, nisam znala da sve to misli. Kada je bila ta tema, zanimalo me je što odmah nije ustala i rekla to mišljenje - dodala je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'