AKTUELNO

Nikola nije hteo da ga posluša.

U "Zadruzi 3" je u toku suđenje između Davida Dragojevića i Nikole Orozovića, jer je Nikola tužio Davida da je sinoć bio agresivan prema njemu. Zadrugari kao porota nastavili su da iznose svoje mišljenje o ovom slučaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola se odmah busa, kao neki razjareni bik. David mu nije psovao majku već mu je uputio jedno obaveštenje da će mu "j" majku kad izađe odavde. David nije bio preterano agresivan, nego je Nikola - rekao je Mateja.
I ja bih dotrčala da mi je Sanja tu. Jeste David burno reagovao, u toj situaciji su obojica krivi. David je apsolutno opravdano tako reagovao. I ja bih isto reagovala, možda ne bih mogla da bacim klupu. Bili ste u klinču, svi su skočili. Moglo je da se iznervira i gore, jer je Nikola bio iznerviran. Bilo je agresije i sa jedne i sa druge strane - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja protiv Brendona nemam ništa - počeo je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si njega savetovao da mi baci đubre na krevet - dobacio je Brendon.
Ja sam rekao šta bih mu ja uradio, bacao bih mu hranu svaki put kad sedne da jede. Svaki put bih mu bacio cigaru, budio bih ga, pa da vidimo da li bi me pratio. Nikola ništa od toga nije primenio - rekao je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'