AKTUELNO

Neće više da ćuti.

Nakon priznanja Maje Marinković da je sa Markom Janjuševićem Janjušem imala mnogo više od prijateljstva, zadrugari su želeli da prokomentarišu sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je meni rekla da je to bilo jače i emotivnije nego da su imali s*ks - rekla je Ermina.
Sad su svi stali na Majinu stranu, a kad smo mi govorili oni su pričali da nismo normalni. Ja sam video po Maji da više ne može da trpi, da nije mogla da se nosi sa situacijom, ona je sve prikrivala, sad će opet svi na njega. Oboje su krivi. Ona ne bi tako postupila da nije bilo lažne nade. Janjuš je ovde skakao kad sam ja komentarisao klipove. Hteo je da prikriva sve. Orozović je njemu bio kao Lazar meni prošle sezone, sedi sa mnom u izolaciji, a ja gledam Anu. Maja je priznala da joj bude lakše jer ne može sama da se nosi sa tim. Maja je uvek prebacivala priču da se skrene pažnja. Videlo se na tom klipu da se maze ispod jorgana, on je hteo da se skloni, da je odbija, a to je izazvalo revolt kod nje - naveo je David Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Veruj mi Davide, ja sam kriv - rekao je Janjuš.
Ivana je isto ustala i iznela sve, identično što je pričao Ivani, a Maja nije htela da prizna. Sad se ispotavlja da sve što je pričao Ivani, da je i Maji pričao. To su klasične muške priče, pustiš 20 istih poruka pa ko se upeca, upeca se - dodao je David.
Sad ću biti iskren, ja ne mogu da verujem da smo u najvećoj ljubavi bili, da smo u vezi, ja nijednom nisam dao da mi ljubomoriše, da mi pravi scene, nisam izneo neke stvari. Nijedan povod joj nisam dao da ljubomoriše. Da se takve scene prave, ja ne mogu da verujem, da ona četiri puta zaredom napravi scenu bez i jednog razloga. Ja nisam bio u vezi ljubavnoj - rekao je Janjuš.
Samo što mi je rekao da kada bismo imali s*ks napolju sa mnom da bi jedino to sa mnom bilo iz ljubavi. Ja mogu na poligraf, sve to je rekao. On je meni ljubomorisao na Karića, pokazivao mi na koleno, kada je Karić rekao nešto na početku da smo mi imali nešto. Bilo je za Mateju sto puta, i za Mensura je kolutao očima jer se navodno Mensur šali sa mnom. A za Eda to su svi videli, stalno mi je ljubomorisao - navela je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je u pravu, neću da priznajem ništa. Neko ju je nagovorio da ovo uradi. Ja nju nisam ostavio i šutnuo već sam joj rekao da me ne provocira i da ne pravi scene, ona me je dovodila do ludila. Izmišlja sve, namerno to radi, neko ju je nagovorio, 80% ovoga nije istina - naveo je Janjušević.
Dobacivao je Šopićki a meni je ljubomorisao. Rekao je jednom, nasmejao se, da bi mi napravio bebu, to je istina. Samo jednom je rekao to i nasmejao se, ne znam da li je bila šala. Nisam ni ja zaslužila da me neko šutne mesec dana pred kraj, imam pravo da ljubomorišem i da kažem kako jeste - vikala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'