AKTUELNO

Luna ostala u šoku zbog očeve izjave.

U emisiji "Gledanje snimaka" osim svađa Lune i Marka, zadrugarima je prikazan i monolog Gagija Đoganija koji je bio na nekoliko metara od njih. Gagi je tada rekao kako se odriče Lune i da je ona slika svoje majke Anabele Atijas. Gagi je u snimku rekao i da su Anabela i Luna ušle kako bi ga upropastile, ali da je on "Đogani teškog korena". Denser je tada svoju ćerku i bivšu ženu nazvao budalama i rekao da Luna radi neke stvari zbog kadra.

Rekla sam tu ružnu reč (da puši k*rac), moj tata je meni pre par dana za stolom rekao: "J*bi se"; pa mu ja to nisam zamerila. Ovo što govori da ja radim stvari zbog rijalitija, to je katastrofa. Tako ti kao otac hejterima daješ pravo, hejterima koji žele da me vide mrtvu - rekla je Luna.
Ja sam rekao: "Ako" - govorio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi je rekao kako je u monologu rekao sve što misli. Da li ima veće uvrede nego da ti brat ode u emisiju i odrekne ti se ćerke. Ja samo pričam ono što sam čula ovde. Da li se tebe porodica odrekla što si narkoman? - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da mi spominješ brata! Ja u životu nisam doživeo da mi neko kaže da pušim k*rac! Ovo mi je dete, kada budeš bila ispunjena kao majka, onda ćeš da razumeš - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam majka, ali sam ćerka! Da mi otac dođe i to kaže, da sam najgora, ne bi mi bilo prijatno. Da mi dođe otac i kaže da sam ovde zbog novca. Ti imaš opravdanja za sve, ali nemaš za ćerku i bivšu ženu. Znaš što ne pijem kafu sa tobom? Zato što si mi se zgadio! - dodala je Matora.

Autor: S. K.

#Zadruga

'