AKTUELNO

Da li će zbog Maje staviti tačku na brak?

Zadrugari su noćas mogli da vide i deo kada je Maja otkrila kako joj je Janjuš rekao da nikoga nije voleo kao nju poslednjih deset godina. Janjuš je tokom snimka počeo da drami u nameri kako bi sprečio ukućane da čuju šta je Maja pričala u snimku. Maja je rekla tada i kako joj se zakleo u dete da je voli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kariću, namerno sve radi! Ja smirio situaciju, ona napravila namerno situaciju i scenu posle 4 dana da bi bila u centru pažnje da bi se komentarisalo do kraja rijalitija. To je cela priča. Pogledaj, kao tužna je - dramio je Janjuš tokom snimka.
Veliki prijatelji, branite se! Slušamo klip! - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se zakunem u Krunu, ne lažem. Vezao sam se... - rekao je Janjuš i izašao ispred kuće. Posle par sekundi se vratio, a zatim su usledili komentari.
Ja sam znala za par situacija i zato sam štitila i jedno i drugo. Naravno da ću biti na strani ženske osobe. Uvek smo mi žene krive. Ovde su oboje krivi u celoj situaciji. Protiv emocija nekad ne možeš! - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa nije ona kriva, ona je slobodna devojka! Ja sam sebe krivim. Ona ovo radi zbog kadra, kanali mene i ide po ćoškovima - rekao je Janjuš.
Znaš kad ne bi Maja bila kriva, kad ne bi znala da je on oženjen. Ona je dobro znala da je oženjen, on isto. Janjuš je više kriv! - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam joj obećao da ću se razvesti! - rekao je Janjuš.
To je laž! Rekao si! - rekla je Maja.
To si isto rekao Ivani Šopić! Ja sam gledala! Bila sam napolju! Rekao si joj da ti je loš brak! - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao - rekao je Janjuš.
Evo ga, kad ne zna šta će: "Jao, jao!", jesi, rekao si da ćeš da se razvedeš! Mazio se sa mnom, ljubio se sa mnom... Govorio mi: "Ja ću da ti nađem dečka kada izađemo, da li voliš košarkaše" - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, zbog tebe sigurno neću da se razvedem - rekao je Janjuš.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'