AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Zadrugari su imali priliku da vide i strast Dragane Mitar i Edisa Fetića, nakon što su odlučili da stave tačku na svoju aferu. Dok je trajao video materijal Dragana je sve vreme držala ruku preko lice, zbog srama i blama koji je osetila u tom trenutku.

Ono što je svima zaparalo uši jeste to što je Fetić Dragani poručio da je ona ,,kupljena".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam stvarno to se on šali i sprda se sa tom rečenicom, ja sam to prvi put čula od njega, on mi je makro, daleko bilo. Ja sam tu reč čula od njega i on se sprda, ja sam rešila da sve okrenem na sprdnju, to sam videla od Janjuša i meni je to super. To moraš njega da pitaš šta to znači! Znam šta to znači napolju, ništa crno i nisam shvatila ozbiljno - rekla je Dragana.
Mi smo se definitivno razišli, to su repovi koje vučemo dalje. Tara odmah pominje belo roblje, to kad je neko negativan on je negativan! Ja sam rekao da je kupljena emocijama i ljubavlju, to što nemamo budućnost, to je dovelo do toga da se rastavimo. Evo, ona opet ćuti, to je radila i napolju. Ona mora da kaže sve što joj smeta, pa makar i na njenu štetu. A ne da ćuti, ćuti, pa napravi sr*nje. Bog nam je dao razum i govor, da kažemo - dodao je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića je potom ustao za crnim stolom i izneo svoje mišljenje, isticajući da reč ,,kupovina" je olako shvaćena. Dragana je potom ustala i rekla da zna šta znači to, ali da ne želi da priča.

Ja u njegovom pogledu i stisku znam šta i kako. To njegovo pokajanje nije iskreno. Prošle godine je bilo oko te neke nepravde, to nikada ne može da se istera do kraja - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'