AKTUELNO

Jedva dočekala da kaže šta joj je na duši!

Nakon žučne rasprave Lune Đogani i Anabele Atijas, došao je red na Anabelu koja je trebalo da iznese svoje mišljenje na temu današnje ankete ko je najponiženija osoba u kući, te navela svoju ćerku, zbog čega je ponovo nastavla žučna rasprava.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se se osćem poniženo od strane svoje ćerke, ne pokazuje ni malo poštovanja, pa makar nekada da prećuti, sve da nisam u pravu, trebalo bi da pokaže neki vid saosećanja i respet - rekla je Anabela.
Pokazala sam, rekla si da to radim zbog rijaltija. Svi ljudi pokušavaju da mi utuve u glavu da to radim zbog rijalitija, opet sam loša, sve što uradim je pogrešno, svi sa strane ti govore - govorila je Luna.
Upravo si me sada ponizila, jer posle 40 godina i svega što sam prošla, da me drugi nagovaraju, da ja nemam svoj mozak i mišljenje. Ja nisam ti, mene ne može niko ne može da kaže da sa tobom ne pričam. Voleću te do kraja života, biću tu dokle ti to budeš želela. Ti si pulen Marka Miljkovića, ja ne prepoznajem ko si ti -

Majka i ćerka su nastavila da se svađaju, a Anabela je za sam kraj rasprave dala zaključnu rečenicu.

Ti danas za stolom opet drugu priču pričaš, a juče smo pričale sve drugačije - istakla je
Luna Đogani je najponiženija, ponižava je njen dečko, ali pošto sam ja najoseljivija na nju, zato samtram da je najponiženija - istakala je Anabela, a potom izašla iz emisije da se smiri.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u vdieo-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'