AKTUELNO

Priznala sve.

Nakon obraćanja Baneta Čolaka, voditelju su počeli da čitaju pitanja za zadrugare u emisiji "Pitanja novinara", a prva na tapetu bila je Luna Đogani. Nakon što je prokomentarisala kako će njene sestre reaguju na njeno ponašanje, Luna je nastavila da odgovara.

Kako reaguješ na tvrdnje zadrugara da se ti potajno slažeš sa stvarima koje se pričaju o tvojoj vezi, ali da nemaš hrabrost da to priznaš? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nekad kad popijem kažem i šta mislim, a nekad i šta ne mislim. Ono što mislim o svojoj vezi, ja sam sa Markom u vezi jer ga volim, znam kakav je čovek. On ovde pokušava da se predstavi kao nešto, ali mu ne ide, kao da drugi ne mogu da mu dopru, a tako povređuje ljude koje ne treba da povređuje. Ja sam tu dok u meni ima ljubavi - odgovorila je Luna.
Kako možeš da budeš sa Markom ako nisi sigurna u njegovu ljubav i emocije prema Jeleni? - glasilo je sledeće pitanje.
Ja ne dozvoljavam da postoji prostor da se meni sviđa neko pored Marka, takva sam, onda očekujem to isto od njega. Tad dolazi do sukoba, ne emocije, ne bilo šta od toga. Ja sam bila kao psihopata, pratila ga šta je radio, nisam mogla da spavam. I dalje se polemiše o tome, nema kraja. Znam kako bih to ja uradila i to očekujem od njega, a on ne, i onda nema kraja - istakla je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da me Marko voli, ja sam rekla da je sažaljenje kad sam bila pijana. Imam loše mišljenje o sebi trenutno. Malo sam, kako se kaže, mazohista. Mučim sebe nekim stvarima, kažnjavam sebe. Inatim se sama sebi, neću da jedem, izgovaram stvari koje će da me bole, tražim da mi on kaže da bi me zabolelo - nastavila je Đoganijeva.
Da li imaš pogrešnu predstavu o tome kako većina ljudi živi, pa pravdaš svoje postupke? - glasilo je sledeće pitanje.
Prisustvovala sam mnogim situacijama, ne pravdam svoje postupke, ali ono što je zabeleženo kamera je gore. Ne mislim da je to dobro što sam uradila i psovala, sve sam najgore izvukla od sebe, ne znam šta mi je ostalo - odgovorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'