AKTUELNO

Ne može da joj odoli!

Marko Miljković nastavio je da odgovara na pitanja predstavika sedme sile, a naredna pitanja bila su u vezi turbulentnog utorka kada je Luna Đogani dobila histerične napade pod dejstvom alkohola.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna ti je rekla da nemaš petlju da budeš sa devojkom sa kojom želiš, misleći da Jelenu. Da li je bila u pravu?- glasilo je pitanje novinara.
Ne, to je bilo isto u utorak veče, totalno mi je to... Nije na mestu. Udarila me je po ramenu. Rekao sam izubijala, mislio sam psihički, kad sam stajao za rulet stolom. Kljucala me je pola sata, pre nego što je ishisterisala. Nisam mislio izubijala fizički, jeste me udarila, ali joj ne zameram to i rekao sam joj da joj se ne ponavljaju te stvari - izjavio je Marko.

Marko je potom dobio pitanje da prokomentariše to što je Jelena Pešić pre nekoliko dana izjavila da je zaljubljena u njega, kao i samo nekoliko minuta ranije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pokušavam na sve moguće načine, da nekako distanciram, da napravim distancu, da postoji samo Luna i ja, ali ovo je rijaliti, Jelena nije rekla to zato što se stvarno tako oseća. Jelena apsolutno ima pravo da se zeza i da radi šta hoće. Ja iskreno, ne verujem u to što je rekla. Ne verujem da se oseća tako, koliko se dugo poteže ta tema, a generalno se ništa ne dešava. Sa druge strane, ja sam rekao da ću se sprdati kada je ta tema u pitanju, ali mi obraz ne dozvoljava, kada je ona u pitanju. Kao osoba da li mi se sviđa? Mi smo imali onako okej druženje, kao osoba je totalno okej, a da mi se sviđa... Ne mogu da kažem na osnovu dvadesetak dana da sudim i da mogu potpuno da kažem svaka čast. Ja puštam neke ljude da mi priđu, ali da mi se neko svidi potpuno kao osoba, to je teško - tvrdio je Miljković.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'