AKTUELNO

Otvorila dušu.

Pre nego što je Anabela Atijas progovorila u emisiji "Pitanja novinara", izvinila se voditeljki Dušici Jakovljević za stvari koje su se dešavale tokom emisija za vreme trajanja "Zadruge 1".

Srećna sam što je došao Mirko, mogu samo da širim ljubav. Želim da se izvinim za sve što sam bila gruba u prvoj "Zadruzi" - rekla je Anabela, pa progovorila o Gagijevim komentarima da je loša majka:
Ja ne osećam da Gagi ima pravo da komentariše vaspitanje dece, ali on oseća. Ja sam se umorila od toga, došla sam ovde jer se moja strana nikad nije čula. Ja znam da sam radila najbolje što sam mogla za svoju decu. Ja sam navikla da mi budemo bliske, da pričamo jedna drugoj: "Volim te". Ovde se desio neki razdor, ali ne može to da se... Možda samo ja naučim da se ne petljam gde mi nije mesto, mada vidim da se ovde svi mešaju. Nek su živi i zdravi dokle god ona misli da je sretna i voljena - ispričala je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je danas rekla da nema ko stvari da joj pošalje... A ja sam se setila kako se raduje kad joj ja pošaljem, pa se raduje... To je ipak nešto jače od mene, ona je moja ćerka i uvek ću naći razumevanje, ne opravdanje - dodala je Anabela.
Mešaš se u sve sfere Luninog života, kada planiraš da je pustiš da živi kako želi, pa makar i grešila - glasilo je jedno od pitanja koje je pristiglo za Anabelu.
Sve sam radila po želji moje ćerke, osim biranja momaka. Čekala sam da ona bude ta koja će da me distancira. Slažem se sa tim, od mog izlaska ću da budem samo mama koja se nalazi tu kada želi da je zagrli, poljubi. Nisam sujetna, tužna sam... Neko bi to ponašanje nagradio... Video nešto najlepše, mi svi živimo za našu decu. Krivo mi je ako zbog toga treba da se osećam loše - odgovorila je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'