AKTUELNO

Nije mogla da se iskontroliše!

Anabela Atijas dobila je pitanje od predstavnika sedme sile, a bilo je da prokomentariše to što Marko Miljković ima veliki uticaj na njenu ćerku Lunu Đogani, a poznato je da njih dve nemaju dobar odnos zbog njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam svoje mišljenje o tome, to što radi, on pravi ćerku monstruma od nje. On je nagovara, gura je stalno u to. Ja kažem kako ja to vidim, ne kažem da ti ne želiš, ali on potencira, tako ispada, a onda ti ispadaš ćerka monstrum - rekla je Anabela.
Okej, ona ima pravo na svoje mišljenje, koliko god da se Marko svađao sa mamom, on meni nikada u životu nije rekao da se svađam sa njom ili da joj kažem nešto. Ja sam smišljala kako da joj priđem, a da mi ona oprosti, ja ne vidim opravdanje za samu sebe, to što sam joj rekla da izađe iz mog života, osećam se krivom i ne vidim šta bi mogla da uradim, da i oprosti. Ja znam da bez nje ne mogu da živim, uvek ću joj se vratiti. Mi ne moramo da pričamo mesecima, ali nas dve smo povezane i to je ono što ja ne mogu da objasnim ljudima. Ovde se prvi put desilo da ne pričamo, a da ja ne napravim prva korak. Nemam opravdanja za sebe, meni se to nikada nije desilo, nikada nisam povisila ton na roditelje - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'