AKTUELNO

Niko nije ostao ravnodušan!

Marko Janjušević Janjuš dobio je pitanje predstavika sedme sile o odnosu sa Majom Marinković, a onda je progovorio i Mirko Gavrić.

Da li i dalje spavaš u pabu zbog ljubavi koju osećaš prema Maji, jer je otkrila sve o vašoj vezi? - glasilo je pitanje novinara.

Foto: TV Pink Printscreen

Do kraja ću tamo spavati, ja ni ne spavam. Nikakvu ljubav ne osećam. Ona ovo namerno radi sada! - govorio je Janjuš.
On je opsednut sa mnom, gleda u mene, ja stojim iza toga, da! - dobacivala je Maja.
Ja sam bio u mišlju da se to nije pokazalo napolju, ali sam im rekao da postoji klip napolju, kada su imali zadatak, i kada si ti produžio taj zadatak, ja sam video da su bliski, ostavio sam jaknu i otišao sam kod Šopićke. Obratio sam se Maji večeras, jer je ona htela da priča sa mnom ujutru tih dana. Ona je tražila od mene neki savet, ja sam joj rekao da se ne meša jer je on oženjen, ako on igra igru, onda će ona ispasti grbava. Poznavajući Janjuševu priču, tu postoji dete, brak. Ta priča je postala aktuelna, ali oni nisu svesni da se sve vidi. Prosto, to napolju meni izgledalo kao komparacija, glup, gluplji najgluplji, Janjuš, pa Maja. Postoji klip, postoji dokaz koji ti govori kako jeste. Ja sam baš u poslednje tri nedelje ispratio svaku emisiju - rekao je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'