AKTUELNO

Rat ljubavnika se nastavlja!

Marko Đedović ustao je za crnim stolom kako bi prokomentarisao odnos Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković, što je izazvalo samo dodatni rat između ljubavnika.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni bi bili zajedno do kraja rijalitija da Maja nije iznela, to dešavanje i onanisanje ispod jorgana je bilo samo sredstvo kojim bi Janjuš pretio Maji i zaustavljao da ne kaže istinu! Ovo je za njega faktor iznenađenje i nije očekivao, ali sudeći po reakcijama i psovkama, ja više verujem da je njemu krivo što je taj odnos prekinut - rekao je Marko.
Nemoj da navodiš na tu priču i da pričaš o ovoj temi, pričaš gluposti! Dabogda ti preselo sve što lažeš, smeće jedno lažljivo koje je rijaliti video! Takija ti j*bem! Mamu ti j*bem! - dobacivao je Janjuš.
Sve mi je izašlo na nos, i Miljković, i Karić i Tomović! Pajac! Pajac! Daleko smo od drugara - dobacivala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega ne smeš da ideš na poligraf, za razliku od Maje koja sme? - glasilo je pitanje.
Nisam ja došao ovde da idem na poligraf. Evo ja smem da idem na poligraf. Evo ja ti kažem, smem da idem na poligraf! Evo pristao bi da idem na poligraf! Samo ću reći, pošto njen tata ovo gleda, sram da je bude kako se ponaša - rekao je Janjuš u besu.
Ma obrati se ti ženi, ne možeš ti da pominješ mog oca. Sa mnom se ne igraj! Ja sam luda, ja ću ići na svoju štetu! - odbrusila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'